Fri frakt over $60
Leveres innen 1 –3 dager
30 dagers returrett
Sikker betaling
Treningsvask
Treningsvask
Treningsvask

Treningsvask

$ 20
Stinkende klær? Steamery Treningsvask kommer til unnsetning – og på så lite som 30 grader!

Et høyteknologisk vaskemiddel utviklet for å forsiktig ta vare på materialer laget av syntetiske fibre og bomullsfibre. Treningsvask nøytraliserer alle typer uønskede lukter. Formelen inneholder aktive enzymer som virkelig får jobben gjort, selv ved lave temperaturer. Treningsvask etterlater treningsklærne dine med en frisk og sporty duft av sitrus og sedertre.

  • Inneholder 750ml
  • Spesielt utviklet til treningsklær og plagg som lukter vondt
  • Nøytraliserer dårlig lukt
  • Diskré og unik duft av vill sitrus og sedertre
  • Fungerer ved lave temperaturer
  • Biologisk nedbrytbar
  • Produsert i en klimanøytral fabrikk i Sverige
  • Øker levetiden til klærne
  • Inneholder ingen blekemidler, optiske hvitemidler, fargestoffer, zeolitter, fosfater eller konserveringsmidler

Hva er forskjellen mellom Treningsvask og vanlige vaskemidler?

I motsetning til vanlige vaskemidler er Treningsvask en høyteknologisk løsning med uslåelig luktkontroll. En sentral ingrediens er sinksalt (Zn(SCN)2), et stort molekyl med et stort antall inaktive og ustabile oksygenender. En voksende bakteriekultur skiller ut små molekyler, og det er det vi oppfatter som lukt. Disse små luktmolekylene vil reagere med det inaktive oksygenet i sinksaltet og danne enda større, men stabile molekyler. Det overflateaktive middelet fjerner enkelt disse store molekylene fra stoffet og fjerner dem under vannskyllingen. Dersom du har problemer med en bakteriekultur som har fått florert over lang tid, må du bade plagget i Treningsvask før du vasker det. Vær oppmerksom på at dette vaskemidlet også fungerer for enhver form for lukt, for eksempel vintageklær, langvarige matflekker, mugg, røyk, lukt av babybæsj, osv.

Hva slags parfymer bruker dere?

Vi bruker bare parfymer av høy kvalitet som ikke inneholder polysyklisk moskus.

Er vaskemiddelet miljøvennlig?

Steamery Skånsom vask inneholder bare naturlige ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de brytes ned i løpet av timer. Palmeoljen som er brukt er sertifisert og ikke høstet fra regnskogen. Alle vaskemidlene våre produseres i Östergötland i Sverige. Fabrikken er sertifisert klimanøytral. Dette betyr at de kompenserer for all CO2, så vel som andre utslipp.

Er Treningsvask kun til treningsklær?

Dette er et veldig effektivt vaskemiddel som fjerner lukt fra bomull og syntetiske fibre. Bruk det til illeluktende sengetøy, treningsklær, T-skjorter, jeans og alt annet som trenger en luktfjerner.

Andre ting du kanskje liker

Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
$ 30
Out of Stock
Skånsom Vask Skånsom Vask
Skånsom Vask
$ 20
New
Color
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
$ 290
Pilo Fabric Shaver – Svart Pilo Fabric Shaver – Svart
Pilo Fabric Shaver – Svart
$ 50
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.