20 % rabatt på alle produkter

Skånsom Vask

$ 22 $ 16
  • Fri frakt over $60
  • Leveres innen 1–3 dager
  • 30 dagers returrett
  • Laget i Sverige
Det høyeffektive vaskemiddelet White Laundry for hvitt tøy er spesielt utviklet for å holde de hvite klærne dine hvite – uten bruk av blekemidler. Det er også laget spesielt for å fjerne alle slags flekker, og for å danne et belegg rundt fibrene for å unngå fremtidige flekker.

Mer informasjon
  • 750 ml
  • Inneholder ingen fargestoffer, zeolitter, fosfater eller konserveringsmidler
  • Meget konsentrert (12–19 vasker)
  • Biologisk nedbrytbart (i løpet av noen få timer)
  • Produsert i en klimanøytral fabrikk i Vadstena, Sverige

Ingredienser

>10% Aqua, >10% Alcohol, C10-C18 Ethoxylated, 1-10% PPG-4 Laureth-5, 1-10% Sodium Chloride, 1-10% Sodium Laureth Sulfate, 1-10% Glycerin, 0,1-1% Parfum, 0,1-1% Lanolin, 0,1-1% Dipropylene Glycol, <0,1 Benzisothiazolinone, <0,1% Albizia Julibrissin Flower Extract.

Hvorfor er det viktig å bruke et spesialvaskemiddel til plagg laget av materialer med fine fibre?

Når du vasker ull, silke eller hvilken som helst blanding av ømfintlige stoffer, trenger du et vaskemiddel som er spesielt laget for disse fibrene. Et vaskemiddel der de aktive ingrediensene er en effektiv blanding av overflateaktive stoffer, og ikke enzymer. Enzymer er spesielt laget for å bryte ned og løse opp smuss som består av protein (organiske flekker, mat, svette, sminke osv.). Stoffer laget av ull og silkefibre består imidlertid bare av protein, og følgelig vil et enzymbasert vaskemiddel ødelegge plaggene dine etter omtrent to vasker.

Er vaskemiddelet miljøvennlig?

Steamery Skånsom vask inneholder kun naturlige ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de brytes ned i løpet av timer. Palmeoljen som er brukt er sertifisert og ikke høstet fra regnskogen. Alle vaskemidlene våre produseres i Östergötland i Sverige. Fabrikken er sertifisert klimanøytral. Dette betyr at de kompenserer for all CO2, så vel som andre utslipp.

Hva er lanolin, og hva gjør det til det ideelle produktet for vasking av skjøre stoffer?

Lanolin er en "ullfettsyre" som er utvunnet fra saueull og har imponerende egenskaper. Med riktig mengde (= 1 %), smører lanolin-oljen de "levende" fibrene i fine materialer som silke og kasjmir, og forhindrer dem i å tørke ut. Påføring av lanolin gjør at fibrene tåler smuss og vann ved fremtidig bruk. Dette betyr at etter bruk av Steamery Delicate Wash, vil en ullgenser eller en silkekjole faktisk avvise vann og skitt.


Wash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Les mer


7 Myths and Truths About Washing Wool

Les mer


Cashmere Crash Course

Les mer

Relaterte artiklerWash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Les mer


7 Myths and Truths About Washing Wool

Les mer


Cashmere Crash Course

Les mer

Andre ting du kanskje liker

20%
Cirrus No.2 Steamer – Rosa Cirrus No.2 Steamer – Rosa
Cirrus No.2 Steamer – Rosa
$ 140 $ 104
20%
Plassbesparende Kleshenger Plassbesparende Kleshenger
Plassbesparende Kleshenger
$ 30 $ 21
20%
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
$ 30 $ 24
20%
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
$ 290 $ 208
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.