✓ Fri frakt over 500kr
✓ Leveres innen 2-7 dager
✓ 30 dagers returrett
✓ Sikker betaling
Buy a Cumulus No.3 and get 2 detergents for free.
Shop nå
Skånsom Vask
Skånsom Vask
Skånsom Vask

Skånsom Vask

200 kr
Sliter du med at ullgensere får små hull og flere og flere nupper? Kanskje du til og med mistenker at pelsbiller eller møll har funnet seg til rette i klesskapet ditt? Dette er sannsynligvis ikke tilfellet, da problemet mest sannsynlig er at du bruker feil vaskemiddel.

Dette milde vaskemidlet er spesielt laget for å effektivt rengjøre og samtidig gi næring til sarte materialer som ull og silke. De naturlige ingrediensene lanolin og silkeolje rehydrerer fibrene til alle typer naturlige materialer og forlenger levetiden deres. Med diskret duft av eksklusiv villrose og moskus.

 • Inneholder 750ml
 • Spesielt utviklet for sensitive og eksklusive stoffer
 • Diskré og unik duft av villrose og moskus
 • Høykonsentrert
 • Biologisk nedbrytbar
 • Produsert i en klimanøytral fabrikk i Sverige
 • Øker levetiden til klærne
 • Inneholder ingen blekemidler, optiske hvitemidler, fargestoffer, zeolitter, fosfater eller konserveringsmidler
 • Hvorfor er det viktig å bruke et spesialvaskemiddel til plagg laget av materialer med fine fibre?

  Når du vasker ull, silke eller hvilken som helst blanding av ømfintlige stoffer, trenger du et vaskemiddel som er spesielt laget for disse fibrene. Et vaskemiddel der de aktive ingrediensene er en effektiv blanding av overflateaktive stoffer, og ikke enzymer. Enzymer er spesielt laget for å bryte ned og løse opp smuss som består av protein (organiske flekker, mat, svette, sminke osv.). Stoffer laget av ull og silkefibre består imidlertid bare av protein, og følgelig vil et enzymbasert vaskemiddel ødelegge plaggene dine etter omtrent to vasker.

  Er vaskemiddelet miljøvennlig?

  Steamery Skånsom vask inneholder kun naturlige ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de brytes ned i løpet av timer. Palmeoljen som er brukt er sertifisert og ikke høstet fra regnskogen. Alle vaskemidlene våre produseres i Östergötland i Sverige. Fabrikken er sertifisert klimanøytral. Dette betyr at de kompenserer for all CO2, så vel som andre utslipp.

  Hva er lanolin, og hva gjør det til det ideelle produktet for vasking av skjøre stoffer?

  Lanolin er en "ullfettsyre" som er utvunnet fra saueull og har imponerende egenskaper. Med riktig mengde (= 1 %), smører lanolin-oljen de "levende" fibrene i fine materialer som silke og kasjmir, og forhindrer dem i å tørke ut. Påføring av lanolin gjør at fibrene tåler smuss og vann ved fremtidig bruk. Dette betyr at etter bruk av Steamery Delicate Wash, vil en ullgenser eller en silkekjole faktisk avvise vann og skitt.

  Andre ting du kanskje liker

  Treningsvask Treningsvask

  Treningsvask

  200 kr
  Cirrus No.2 Steamer – Rosa Cirrus No.2 Steamer – Rosa

  Cirrus No.2 Steamer – Rosa

  1350 kr
  Lommebørste Lommebørste

  Lommebørste

  150 kr
  Limited
  Edition
  Pilo Fabric Shaver - Hvit Pilo Fabric Shaver - Hvit

  Pilo Fabric Shaver - Hvit

  460 kr
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.