Ta bedre vare på klærne dine

Vi lager vakre redskaper til klesbehandling som er enkle å bruke. Vi kombinerer avansert teknologi med skandinavisk design, og resultatet er enkle redskaper som får klærne dine til å vare lenger.

Det vi tror på

I vår tid har de færreste verken tid eller kunnskap om hvordan man behandler klær på riktig måte. Tøy som mister farge eller fasong er ofte ikke slitte, de er bare utvaskede. Klær som blir behandlet på riktig måte varer lenge. Målet vårt er å inspirere alle til å ta bedre vare på klærne sine.

Det vi gjør

Steamery lager innovative klesbehandlingsprodukter til det urbanet individet. Vi kombinerer avansert teknologi med vakre og minimalistiske design, og tilbyr produkter som vi tror vil forandre måten vi bruker og behandler klærne våre en gang for alle.

Slik begynte det

Vi er entreprenører, designere og tekstilingeniører. I løpet av tiden vår i moteindustrien la vi merke til at kundene ikke visste hvordan de skulle ta vare på klærne sine på riktig måte. Vi bestemte oss for å endre dette ved å gjøre klesbehandling morsomt, enkelt og tilgjengelig.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.