Worldwide Shipping - Alltid Tollfritt

Velkommen til Steamerys verden

Vi er Steamery Stockholm. Et skandinavisk tøjplejemærke med en mission om at ændre den måde, vi behandler vores tøj på.

Vår historie

Klærnes levetid er i dag unødvendig kort. Normen er at du kjøper en genser, vasker den altfor ofte og kaster den altfor raskt. Vi mener det er nødvendig å endre denne atferden. Måten vi behandler klærne våre på i dag kan rett og slett ikke fortsette i det lange løp. Filosofien om klespleie er ikke noe nytt.

For to generasjoner siden visste alle hvordan de skulle ta vare på klærne sine, men siden den gang har tradisjonen blitt glemt. Vi ønsket å bringe den tilbake, men med en moderne løsning.

Vårt oppdrag

Derfor ble Steamery startet av grunnleggerne våre Frej, Petra og Martin i 2014. Hos Steamery er målet vårt å inspirere og informere folk om hvordan de kan ta bedre vare på klærne sine for å få dem til å vare lenger. Vi gjør dette ved å lage smarte, minimalistiske og moderne klespleieprodukter som vi tror vil forandre måten vi behandler klærne våre på – for alltid.

“Jeg tror vi alle trenger å senke tempoet litt. Investere i klær vi virkelig trenger, ta godt vare på dem, og forhåpentligvis en dag gi klærne videre til en ny eier. Det er en viktig del av den sirkulære måten å lage mote på.”

- Frej Lewenhaupt, administrerende direktør og med-grunnlegger

Vi er Steamery

Steamery Stockholm ble grunnlagt i 2014 i Sverige, og i dag har vi forhandlere over hele verden. Vi er gründere, designere og tekstilingeniører som brenner for å gjøre klespleie moderne igjen.

Care for Fashion

Hos Steamery mener vi at klespleie bør være en naturlig og enkel ting å gjøre. Derfor opprettet vi Care for Fashion, en plattform der vi har samlet alle våre beste tips og triks angående klespleie. Du finner alt du trenger å vite om hvordan du vasker mindre, hvordan du tar vare på forskjellige materialer og hvordan du behandler klærne dine på riktig måte. Og mye mer.

Finn ut mer


Gym Clothes and Hard-shell

Finn ut mer


Linen – The Natural Super Textile

Finn ut mer


Introducing: Lint Brush

Finn ut mer


How to steam

Finn ut mer


How to Use a Fabric Shaver

Finn ut mer


Wash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Finn ut mer
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.