Fri frakt over 400kr Leveres innen 1–3 dager 30 dagers returrett

Nuppefjerner

Våre nuppefjerner er designet for å forsiktig fjerne lo og nupper på alle slags materialer. Ved å fjerne nuppene med dette verktøyet vil klærne dine fremstå som nye igjen.

Pilo Nuppefjerner – Svart Pilo Nuppefjerner – Svart
Pilo Nuppefjerner – Svart
400 kr
Pilo Nuppefjerner – Blå Pilo Nuppefjerner – Blå
Pilo Nuppefjerner – Blå
400 kr
Pilo Nuppefjerner – Rosa Pilo Nuppefjerner – Rosa
Pilo Nuppefjerner – Rosa
400 kr
Pilo Nuppefjerner – Grå Pilo Nuppefjerner – Grå
Pilo Nuppefjerner – Grå
400 kr

Pilling & Lint

How to Use a Fabric Shaver

Nuppefjerner

Nuppefjerner

Nupper gjør at klærne ser slitte og ustelte ut. Med en nuppefjerner designet for å ta bort nupper fra plaggene får du igjen glatte og myke tekstiler som ser friske ut. Våre nuppemaskiner fungerer også på møbler.

Det er ingen hemmelighet at en nuppefjerner kan utrette mesterverk på kofter, bukser og ikke minst ullkåper. Når høsten er på vei er det mange av oss som tar ut høstplaggene våre, for deretter å forskrekket oppdage at det har kommet mange stygge nupper. Med en nuppefjerner slipper du å kjøpe nytt og kan bruke favorittplaggene dine igjen.


Les mer om Steamerys Nuppefjerner

Hvorfor oppstår det nupper?

Du har kanskje lurt på hvordan klærne dine har fått nupper når du tross alt ikke har brukt dem så ofte eller synes at du har tatt godt vare på dem. Spesielt ullplagg og strikkeplagg får ofte nupper, men også plagg av andre materialer som akrylgarn og lignende. Noen ulltyper som alpakka har imidlertid en tendens til å nuppe mindre ettersom overflaten er mindre grov enn vanlig ull.

Nupper oppstår ofte når de korte klesfibrene flytter seg og går inn i hverandre. Resultatet blir som små kuler som dannes utenpå stoffet. Av og til kan du også merke at det forekommer flere nupper der noe har gnagd mot stoffet, som en håndveske mot kåpen eller håret mot et skjerf.Ikke kast de nuppete plaggene dine


Fortvil ikke bare fordi du merker nupper på klærne. Med riktig nuppemaskin er de enkle å fjerne. Hos Steamery finner du flere førsteklasses praktiske klesnuppefjerne som fungerer utmerket på forskjellig typer stoffer og garn.

Prøv våre Pilo Fabric Shavere i forskjellige farger som fjerner nupper og lo effektivt og skånsomt slik at resten av plagget ikke tar skade. Dårlige nuppefjernere kan i verste fall lage hull eller rive i stoffet slik at det går i stykker etter en stund. I utvalget vårt selger vi kun nuppefjernere av høy kvalitet som fungerer på flere materialer.

  • De fjerner nupper, lo og tråder.
  • Utstyrt med små barberblad og en motor som kapper nuppene uten å skade plagget.
  • Passer like bra til klær som møbelstoff, puter og pledd.

Vi anbefaler at du i mellomtiden er ekstra forsiktig når du bruker nuppefjerner på materialer som alpakkaull, kasjmir og merinoull –dett er eksklusive og sensitive materialer. Disse har imidlertid en tendens til ikke å nuppe så mye, noe som er en fordel i seg selv.Eksklusive nuppefjernere til gode priser


Velg en solid og god nuppefjerner for å friske opp klærne dine og møbelstoffer. Med våre nuppefjernere kvitter du deg med de irriterende hårkulene på kort tid. Bestill et eller flere produkter – du får fri frakt på kjøp over 800 kroner.Les mindre
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.
Ok