✓ Fri frakt over 500kr
✓ Leveres innen 2-7 dager
✓ 30 dagers returrett
✓ Sikker betaling
Buy a Cumulus No.3 and get 2 detergents for free.
Shop nå
Delicate Wash + Sport Wash
Delicate Wash + Sport Wash
Delicate Wash + Sport Wash

Delicate Wash + Sport Wash

360 kr
To er bedre enn én! Steamery Sport Wash er et vaskemiddel som nøytraliserer vond lukt. Det er perfekt for illeluktende treningstøy, sengetøy og lignende. Delicate Wash inneholder lanolinolje som pleier fibrene i sensitivt tøy. Perfekt for ull, kasjmir, merino og andre naturlige fibre.

Vi tilbyr nå en spesialpris hvis du bestiller Detergent Duo (Sport Wash + Delicate Wash).

Hvorfor er det viktig å bruke et spesialvaskemiddel til plagg laget av materialer med fine fibre?

Når du vasker ull, silke eller hvilken som helst blanding av ømfintlige stoffer, trenger du et vaskemiddel som er spesielt laget for disse fibrene. Et vaskemiddel der de aktive ingrediensene er en effektiv blanding av overflateaktive stoffer, og ikke enzymer. Enzymer er spesielt laget for å bryte ned og løse opp smuss som består av protein (organiske flekker, mat, svette, sminke osv.). Stoffer laget av ull og silkefibre består imidlertid bare av protein, og følgelig vil et enzymbasert vaskemiddel ødelegge plaggene dine etter omtrent to vasker.

Er vaskemiddelet miljøvennlig?

Steamery Skånsom vask inneholder kun naturlige ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de brytes ned i løpet av timer. Palmeoljen som er brukt er sertifisert og ikke høstet fra regnskogen. Alle vaskemidlene våre produseres i Östergötland i Sverige. Fabrikken er sertifisert klimanøytral. Dette betyr at de kompenserer for all CO2, så vel som andre utslipp.

Hva er lanolin, og hva gjør det til det ideelle produktet for vasking av skjøre stoffer?

Lanolin er en "ullfettsyre" som er utvunnet fra saueull og har imponerende egenskaper. Med riktig mengde (= 1 %), smører lanolin-oljen de "levende" fibrene i fine materialer som silke og kasjmir, og forhindrer dem i å tørke ut. Påføring av lanolin gjør at fibrene tåler smuss og vann ved fremtidig bruk. Dette betyr at etter bruk av Steamery Delicate Wash, vil en ullgenser eller en silkekjole faktisk avvise vann og skitt.

Hva er forskjellen mellom Treningsvask og vanlige vaskemidler?

I motsetning til vanlige vaskemidler er Treningsvask en høyteknologisk løsning med uslåelig luktkontroll. En sentral ingrediens er sinksalt (Zn(SCN)2), et stort molekyl med et stort antall inaktive og ustabile oksygenender. En voksende bakteriekultur skiller ut små molekyler, og det er det vi oppfatter som lukt. Disse små luktmolekylene vil reagere med det inaktive oksygenet i sinksaltet og danne enda større, men stabile molekyler. Det overflateaktive middelet fjerner enkelt disse store molekylene fra stoffet og fjerner dem under vannskyllingen. Dersom du har problemer med en bakteriekultur som har fått florert over lang tid, må du bade plagget i Treningsvask før du vasker det. Vær oppmerksom på at dette vaskemidlet også fungerer for enhver form for lukt, for eksempel vintageklær, langvarige matflekker, mugg, røyk, lukt av babybæsj, osv.

Hva slags parfymer bruker dere?

Vi bruker bare parfymer av høy kvalitet som ikke inneholder polysyklisk moskus.

Er vaskemiddelet miljøvennlig?

Steamery Skånsom vask inneholder bare naturlige ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de brytes ned i løpet av timer. Palmeoljen som er brukt er sertifisert og ikke høstet fra regnskogen. Alle vaskemidlene våre produseres i Östergötland i Sverige. Fabrikken er sertifisert klimanøytral. Dette betyr at de kompenserer for all CO2, så vel som andre utslipp.

Er Treningsvask kun til treningsklær?

Dette er et veldig effektivt vaskemiddel som fjerner lukt fra bomull og syntetiske fibre. Bruk det til illeluktende sengetøy, treningsklær, T-skjorter, jeans og alt annet som trenger en luktfjerner.

Andre ting du kanskje liker

Pilo Fabric Shaver – Grå Pilo Fabric Shaver – Grå

Pilo Fabric Shaver – Grå

460 kr
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls

Tumble Dryer Balls

275 kr
Cirrus No.1 Steamer –  Svart Cirrus No.1 Steamer –  Svart

Cirrus No.1 Steamer – Svart

850 kr
Cumulus No.3 Home Steamer – Svart Cumulus No.3 Home Steamer – Svart

Cumulus No.3 Home Steamer – Svart

2500 kr
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.