Fri frakt over 500kr
Leveres innen 1 –3 dager
30 dagers returrett
Sikker betaling
Sport Wash + Clothing & Shoe Mist
Sport Wash + Clothing & Shoe Mist
Sport Wash + Clothing & Shoe Mist

Sport Wash + Clothing & Shoe Mist

400 kr
Merker du at treningstøyet og løpeskoene begynner å få en ubehagelig odør? Steamery Stockholm har løsningen! Vi tilbyr nå et treningssett med vårt høyteknologiske vaskemiddel og bakteriedrepende Clothing & Shoe Mist. Begge produktene nøytraliserer uønsket lukt. En skikkelig drømmekombo!

Hva er forskjellen mellom Treningsvask og vanlige vaskemidler?

I motsetning til vanlige vaskemidler er Treningsvask en høyteknologisk løsning med uslåelig luktkontroll. En sentral ingrediens er sinksalt (Zn(SCN)2), et stort molekyl med et stort antall inaktive og ustabile oksygenender. En voksende bakteriekultur skiller ut små molekyler, og det er det vi oppfatter som lukt. Disse små luktmolekylene vil reagere med det inaktive oksygenet i sinksaltet og danne enda større, men stabile molekyler. Det overflateaktive middelet fjerner enkelt disse store molekylene fra stoffet og fjerner dem under vannskyllingen. Dersom du har problemer med en bakteriekultur som har fått florert over lang tid, må du bade plagget i Treningsvask før du vasker det. Vær oppmerksom på at dette vaskemidlet også fungerer for enhver form for lukt, for eksempel vintageklær, langvarige matflekker, mugg, røyk, lukt av babybæsj, osv.

Hva slags parfymer bruker dere?

Vi bruker bare parfymer av høy kvalitet som ikke inneholder polysyklisk moskus.

Er vaskemiddelet miljøvennlig?

Steamery Skånsom vask inneholder bare naturlige ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de brytes ned i løpet av timer. Palmeoljen som er brukt er sertifisert og ikke høstet fra regnskogen. Alle vaskemidlene våre produseres i Östergötland i Sverige. Fabrikken er sertifisert klimanøytral. Dette betyr at de kompenserer for all CO2, så vel som andre utslipp.

Er Treningsvask kun til treningsklær?

Dette er et veldig effektivt vaskemiddel som fjerner lukt fra bomull og syntetiske fibre. Bruk det til illeluktende sengetøy, treningsklær, T-skjorter, jeans og alt annet som trenger en luktfjerner.

Hvordan i all verden fungerer dette?

Sprayen tar i bruk kraften til naturens egne renholdere – mikrober. De tar seg av den biologiske nedbrytningen i naturen ved å produsere enzymer og andre stoffer som bryter ned organisk materiale. Mikrober er også en viktig del av menneskers helse og av økosystemet vårt. Kort sagt; de gode bakteriene «spiser opp» de dårlige.

Hva inneholder flasken?

Vann (så klart), bakteriekultur og parfyme. < 3 % ikke-ionisk surfaktant, methylisothiazolinon, benzisothiazolinon og n-octylisothiazolinon.

Hvordan oppbevarer jeg den åpnede flasken?

En åpnet flaske holder seg i minst 6 måneder. Den kan oppbevares i normal romtemperatur, men unngå direkte sollys.

Hvordan påvirker Kles- og skosprayen økosystemet?

Dette produktet brytes enkelt ned (innen få timer). Forpakningen er laget av resirkulerbar plast, og skal gjenvinnes som hard plastemballasje.

Hvordan bruker jeg sprayen?

Sprayen er ferdigblandet og umiddelbart klar til bruk i sko og på tekstiler. Spray den direkte på overflaten, la den virke og la tørke. Gjenta om nødvendig. Sko og tekstiler bør forbehandles før bruk for best mulig resultat.

Noe annet?

– Materialer som er følsomme for fukt, for eksempel skinn, kan få flekker av vannet.
– For best mulig resultat, bør du spraye direkte på luktkilden og ikke i luften som en parfyme.

Andre ting du kanskje liker

Cirrus No.2 Steamer – Svart Cirrus No.2 Steamer – Svart
Cirrus No.2 Steamer – Svart
1350 kr
Pilo Fabric Shaver – Svart Pilo Fabric Shaver – Svart
Pilo Fabric Shaver – Svart
460 kr
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
275 kr
New
Color
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
2500 kr
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår personvernvilkår og til bruk av informasjonskapsler på enheten din for det formål å evaluere bruken din.